De lessen

 Vanaf mijn zevende ben ik actief bezig gegaan met muziek; tot mijn 10e jaar volgde ik AMV-lessen, ondersteund door het bespelen van de blokfluit. Destijds was dit de route, alvorens je kon door stromen met lessen op het instrument van je keuze. Maar tegenwoordig is het van noten kunnen lezen niet meer een voorwaarde om gitaarles te kunnen nemen. Ten eerste omdat het bij het leren begeleiden van liedjes met akkoorden niet echt nodig is. Daarvoor lees je de zogenaamd akkoord-diagrammen. En wordt gebruik gemaakt van de zogenaamd 'TABULATUUR', ofwel TABS,  waar de snaren als lijnen staan genoteerd, en daarop de cijfernummers die het vakje weergeven waarin je je vinger zet en op het internet is van bijna alle liedjes de bladmuziek met deze notatie te vinden. Klik op de knop voor de tarieven. (Voor ukelele- en vioolles gelden deze ook)!

MUZIEK LESSEN

  • Er kan gekozen worden uit verschillende snaarinstrumenten; de klassieke/spaanse gitaar, de steelstring en de ukelele; met vier snaren. 


  • lesvormen; zowel kortdurende cursussen, als ook reguliere lessen, gedurende een lesjaar, welke loopt van September tot September.


  • * In de Schoolvakanties wordt geen les gegeven)!!!

 

  • *Klik hier voor een aanmeldingsformulier

 

  • *Klik hier  voor een inschrijfformulier

 

All rights reserved © Speelenderwijs 2020-2021